MAFITUD tagoknak

Azonosító:

Jelszó:

Készítette: VISUALIA
MAGYAR FIATAL TUDÓSOK TÁRSASÁGA (MAFITUD)
A fiatal tehetségek által létrehozott társaság, a MAFITUD célkitűzése, hogy segítse a fiatal magyar kutatók szakmai előmenetelét, a fiatal tehetségek érvényesülésének megkönnyítését, az innovációs szemlélet elterjesztését.

A MAFITUD tagjai a Magyar Innovációs Szövetség által szervezett Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyeken díjazásban részesült és a hazai versenyhez kapcsolódó nemzetközi rendezvényeken részt vett fiatalok.

A MAFITUD tagsága az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyen díjazásban részesülő fiatalokkal folyamatosan bővül. A szervezet klubszerűen működő társaság.

A társaság keretén belül lehetőség van különböző rendezvények szervezésére, kiváló tudósok meghívására, hazai és nemzetközi innovációs fórumokon, kiállításokon való részvételre. A díjazottak saját tapasztalataik továbbadásával beszámolhatnak egy-egy konkrét innovációs, tudományos terület gyakorlati kérdéseiről, segíthetik az új versenyekre kiutazók felkészítését.

A MAFITUD, megalakulásával egy olyan összefogást kezdeményez, amely elősegítheti, felgyorsíthatja a hazai innovációs szemlélet, az innovációs gondolkodás kialakulását a magyar fiatalok körében.

A Magyar Innovációs Szövetség kiemelten támogatja a MAFITUD megalapítását és működését.

FIATALSÁG-TALÁLÉKONYSÁG!